Wij gaan voor U
‘Geruststellend Gastheerschap respectloos fouilleren’ in plaats van
‘Geavanceerd cameranetwerk, intekenen, installatie en surveillance’
'Korte lijnen en resultaatgericht werken'
'Beveiliger Een vak met toekomstperspectief'

Voor wie is cameratoezicht?

Cameratoezicht 2.0, voor wie kan dit een oplossing bieden? Onze ervaring is dat onze systemen zeer breed inzetbaar zijn. Onze oplossingen zijn niet alleen inzetbaar in het kader van zaakbescherming. Door onze positie in ons netwerk, zijn wij ook in staat  om oplossingen te bieden in het publieke domein. Met name dit laatste is vaak een stuk ingewikkelder te realiseren. Echter, wij hebben hiervoor de juiste antwoorden, zodat ook in het publiek domein snel geacteerd kan worden.

Onze systemen zijn inzetbaar bij

Bedrijven

Bent u een bedrijf en zoekt u een naar camerasysteem met betrouwbare detectiemogelijkheden, voor uw terreinbewaking?  Wij kunnen dit voor u regelen. Desgewenst met alarmopvolging.

Lokale overheden

Zijn er lokaties waar u hinder heeft van overlast en vernielingen? In het kader van zaakbescherming zijn er mogelijkheden om onze camerasystemen in te zetten. Heeft u behoefte aan onze systemen in het publieke domein? Ook hier kunnen wij oplossingen bieden.

Evenementen;

Bent u een evenementenorganisator en zoekt u een naar camerasysteem met betrouwbare detectiemogelijkheden, voor uw evenemententerrein?  Wij kunnen dit voor u regelen. Desgewenst met alarmopvolging.

Beveiligingsbedrijven;

Bent u een beveiligingsbedrijf en zoekt u een betrouwbaar camerasysteem voor een van uw relaties? Neem contact met ons op.

Particulieren;

Ook particulieren kunnen in bepaalde omstandigheden behoefte hebben aan een betrouwbare melding als iemand het erf betreedt. Ook voor u zijn er mogelijkheden. Neem contact met ons op zodat wij dit met u kunnen bespreken.

Offerte aanvragen

Camerabewaking op bedrijventerreinen is een specialisme waar wij een apart artikel aa

Lees verder

Unieke camerabeveiliging met gebruikmaking van warmtebeeldtechniek.

Lees verder

Zien wat het menselijk oog niet ziet.

Lees verder

Cameratoezicht breder inzetbaar dan u denkt.

Lees verder