Wij gaan voor U
‘Geruststellend Gastheerschap respectloos fouilleren’ in plaats van
‘Geavanceerd cameranetwerk, intekenen, installatie en surveillance’
'Korte lijnen en resultaatgericht werken'
'Beveiliger Een vak met toekomstperspectief'

EHBO BHV en AED opleidingen

ercVeneberg Brandbeveiliging is een opleidingsinstituut op het gebied van (brand)veiligheid en arbeidsomstandigheden. Zoals u weet staat veiligheid bij ons op een prominente plaats. Vandaar dat wij aan u de gelegenheid bieden om via ons trainingen te organiseren. Wij verzorgen erkende EHBO BHV en AED opleidingen.

Maatwerk

Ook is het mogelijk dat wij voor u een passend lesprogramma samenstellen. De expertise van onze instructeurs zorgen er voor dat het lesprogramma wordt samengesteld op uw organisatie, uw bedrijfsrisico’s en uw beschikbare middelen. Eén- of meerdaagse cursussen zijn mogelijk. Wij beschikken over een les-accommodatie in Borculo. Ook kunnen wij uw locatie bezoeken met een mobiel leslokaal of kunnen wij het lesprogramma incompany verzorgen.

Flexibiliteit door E-learning

Veel gevraagd is onze eendaagse BHV/ AED basis opleiding. Door gebruik te maken van de zogenaamde E-learning methodiek, stellen wij de cursisten in staat om op hun eigen computer de theorielessen te volgen. Op hun eigen tempo en op een door henzelf gekozen moment. Na het maken van tussentoetsen is de cursist in staat zelf te beoordelen of de stof wordt beheerst. Na het door- lopen van de theorie volgt één praktijkdag, waarin het geleerde wordt toegelicht en geoefend. Zowel werkgever als werknemer zijn enthousiast over deze methode. De afwezigheid van mensen op hun werk blijft tot een minimum beperkt. Na het met goed gevolg voltooien krijgen de cursisten de beschikking over een pas en een Europees erkend AED certificaat. Zij worden, desgewenst, ingeschreven bij de European Resuscitation Council (ERC). Het portfolio van al onze cursisten blijft bewaard. Op die manier is het zeer eenvoudig om bij de herhalingstrainingen verder te borduren op hetgeen al is behandelt. Daarnaast kan de werkgever met het portfolio aantonen dat hij heeft voldaan aan zijn wettelijke verplichting.

Onze docenten

Alle instructeurs zijn afkomstig uit de professionele hulpverlening zoals brandweer, ambulance hulpverlening en Spoedeisende Ee- rste Hulp afdeling. Er is hen veel aan gelegen om na afloop van de training de deelnemers het gevoel mee te geven dat ze klaar zijn voor hun taak. Overweeg een kennismakingsgesprek om er achter te komen dat Veneberg Brandbeveiliging een serieuze partner is om uw opleidingskosten beheersbaar te houden?

Gratis advies

Overweegt u een maatkostuum voor uw BHV / EHBO organisatie, afgewogen samengesteld op uw bedrijfsrisico’s?

Offerte aanvragen

Maatwerk voor uw BHV / EHBO organisatie. In een tijd en kostenbesparende opzet.

Lees verder

Specialistische Arbo trainingen.

Lees verder

Hét instituut om het vak van beveiliger te leren.

Lees verder

Beveiliger. Een vak met toekomstperspectief

Lees verder

Op zoek naar een mooie bijverdienste?

Lees verder

 

In een nauw samenwerkingsverband met gerenommeerde (politie-)trainers en

Lees verder

Veneberg heeft een speciaal programma ontworpen voor de toezichthouder en buiteng

Lees verder