Wij gaan voor U
‘Geruststellend Gastheerschap respectloos fouilleren’ in plaats van
‘Geavanceerd cameranetwerk, intekenen, installatie en surveillance’
'Korte lijnen en resultaatgericht werken'
'Beveiliger Een vak met toekomstperspectief'

Opleiding Beveiliger 2

Wil je graag een BBL opleiding Beveiliger 2 volgen, dan ben je bij Veneberg Beveiligingsopleidingen aan het juiste adres. Met jarenlange ervaring in de branche en een gegarandeerde stageplaats ben je verzekerd van een goede opleiding!

Gegarandeerde stageplaats

In tegenstelling tot een heleboel andere opleidingen, heb je bij Veneberg Beveiligingsopleidingen een gegarandeerde stageplek. Daar komt nog bij dat je tijdens je stageperiode op een boeiende manier kennis gaat maken met alle aspecten van het vak. Hierin onderscheiden wij ons zeker. Als je geslaagd bent, mag je met recht zeggen dat je klaar bent voor de arbeidsmarkt. Na het volgen van de lesavonden en een stage ben je klaar om het praktijkexamen af te leggen.

Erkende opleiding

De opleiding Beveiliger 2 van Veneberg Beveiligingsopleidingen is erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Dit houdt in dat je, nadat je volledig geslaagd bent, het MBO-2 diploma Beveiliger ontvangt.

“Leer het vak van vakmensen”

Dit is ons credo. De docenten en de praktijkbegeleiders staan allemaal dicht op het vak, met nadere woorden wij zijn allemaal dicht op de praktijk. Je volgt 2 avonden per week het onderwijsprogramma in onze leslokalen in Borculo. Daarnaast is het lesmateriaal waar wij voor hebben gekozen dusdanig opgezet dat je ook thuis, in je eigen tijd en je eigen tempo de lessen kunt doornemen.

Op de maandagavond worden de lessen in het beveiligersvak gegeven. Terwijl op de woensdagavond de vakken Nederlands, rekenen en Engels aan bod komen. Onze lesgroepen zijn gevarieerd van samenstelling. Studenten met verschillende achtergronden en van verschillende leeftijden werken allemaal aan hetzelfde doel namelijk, het diploma beveiliger 2. De lesavonden worden door iedereen als gemoedelijk ervaren en er is voldoende ruimte voor individuele aandacht van de docenten.

Veel instroommomenten

De opleiding start in de maanden september en januari. Onze docenten hebben hun lesprogramma’s echter dusdanig samengesteld dat je op veel momenten in het jaar kunt instromen. Dit heeft als grote voordeel dat je niet hoeft te wachten tot er een klas is samengesteld of hoeft te wachten tot het nieuwe schooljaar begint. Op individuele basis wordt het instroommoment bepaald.

Baangarantie

We kennen je nu nog niet, dus nu al een baangarantie afgeven gaat net iets te ver. Wat we nu al wel durven beloven is dat we de intentie hebben om onze studenten, na het met goed gevolg voltooien van de opleiding, een baan aan te bieden bij het Veneberg Security Team.

Toelatingseisen

  • Tenminste 18 jaar.
  • Lichamelijk fit en gezond.
  • Bereid zijn tot onregelmatig werken.
  • In het bezit zijn van een rijbewijs.
  • VMBO (economie), basis beroepsgerichte leerweg, de kader beroepsgerichte leerweg, gemengde leerweg of de theoretische leerweg of;
  • button-studeigidsEen bewijs dat de eerste drie leerjaren van de Havo met gunstig gevolg zijn doorlopen of;
  • Een mbo niveau 1 diploma.
  • Geen strafblad of dossier bij bureau HALT.
  • Geen zichtbare piercing(s) of oorbel(len).
  • Voldoende motivatie.

Vraag de studiegids aan

We kunnen uiteraard nog veel meer vertellen over de opleiding, maar we hebben alle informatie ook handig voor je verzameld in een studiegids. Is je interesse gewekt, vraag dan nu de studiegids aan.

>>> Vraag de studiegids aan

Maatwerk voor uw BHV / EHBO organisatie. In een tijd en kostenbesparende opzet.

Lees verder

Specialistische Arbo trainingen.

Lees verder

Hét instituut om het vak van beveiliger te leren.

Lees verder

Beveiliger. Een vak met toekomstperspectief

Lees verder

Op zoek naar een mooie bijverdienste?

Lees verder

 

In een nauw samenwerkingsverband met gerenommeerde (politie-)trainers en

Lees verder

Veneberg heeft een speciaal programma ontworpen voor de toezichthouder en buiteng

Lees verder