Wij gaan voor U
‘Beveiliger. Een vak met toekomstperspectief'

Evenementen beveiliging

Waar het begon

handen in de lucht

De oorsprong van onze organisatie ligt voor een belangrijk deel in de evenementen beveiliging, een bijzonder segment van het beveiligingsvak. Door de jaren heen hebben wij bij de meest uiteenlopende evenementen gezorgd voor een veilig en aangenaam verblijf van de bezoekers en de artiesten.

Plan van aanpak

De aard van het evenement bepaalt wat de beste aanpak is. Daarom praten we met u over het programma, het profiel van de bezoekers, de locatie en andere zaken. Op basis daarvan stellen we vast hoeveel mensen nodig zijn om de veiligheid vóór, tijdens en na afloop van het evenement in voldoende mate te garanderen.

Crowd Management is een steeds belangrijker aspect in de evenementen beveiliging. Het monitoren en managen van mensenmassa’s onder de meest willekeurige omstandigheden is de basis van een goed veiligheidsplan voor uw evenement.

Wij zijn vakkundig op het gebied van risico-inventarisatie, risicoanalyse en veiligheidsplannen. Bij het opstellen van deze documenten kunnen wij u ondersteunen of geheel ontlasten. Wij werken in deze vaak samen met lokale politieteams of, bij grootschaliger evenementen, de veiligheidsregio.

Bij het concert van een populaire artiest kiezen we een andere omvang en indeling van de beveiligingsteams dan bij een grote zakelijke ontvangst. Ook wat betreft de kleding van onze mensen bepaalt de aard van het evenement wat we aantrekken: driedelig, smoking/gala of casual. Bij grote evenementen verzorgen we ook de detectiepoorten en andere veiligheidssystemen. Onze mensen staan onopvallende met elkaar in contact, zodat we snel kunnen optreden.

Grenzen bewaken en handhaven

Eerlijk is eerlijk, onze evenementen beveiliging wordt met name positief beoordeeld om onze benadering van uw gasten. Wij lossen nagenoeg alle problemen op met praten. Agressie opwekken is het laatste wat wij doen. Dat neemt niet weg dat onze mensen optreden niet uit de weg gaan. Wij bewaken uw grenzen en handhaven deze zo nodig.

Ervaar de kennis en mogelijkheden van Veneberg Security

Is evenementen beveiliging vereist bij hetgeen u binnenkort wilt organiseren? Neem dan vooral eerst contact met ons op. U zult onze vakkennis kunnen ervaren en versteld staan van onze mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Een korte kennismaking met onze organisatie.

Lees verder

Neem kennis van onze Algemene voorwaarden

Lees verder

Altijd een auto in de buurt. Een geruststellende gedachte.

Lees verder

Eensgezindheid. Het krachtigste instrument.

Lees verder

Een veilig winkelklimaat. Essentieel voor winkelend publiek, personeel en winkelier.

Lees verder

De preventieve werking spreekt voor zich.

Lees verder

Hoe staat uw organisatie er voor?

Lees verder

Tijdens een evenement draait alles om een goede sfeer. Spannend? Ook dan staan wij er.

Lees verder

Bedrijventerreinen optimaal beveiligd door publiek private samenwerking.

Lees verder

De methodiek voor een integrale opzet van beveiliging binnen bedrijven en instellingen.

Lees verder